2019 Yılbaşı gecesi Antalya’da hangi etkinlikler var?

Yılbaşına kısa süre kaldı ve birçok kişi yeni yıla sevdikleriyle girebilmek için planlar yapılmaya başlandı. Peki siz bu yılbaşında ne yapacaksınız? İşte yılbaşında gidebileceğiniz Antalya’daki etkinlikler;
Sueno Hotels Deluxe Belek: Antalya Belek bölgesindeki otellerden Sueno Hotels Deluxe Belek, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası ile eğlence dolu bir yılbaşı gecesine hazır olun!

Ela Quality Resort Belek: Antalya Belek’teki kaliteli otellerden Ela Quality Resort Hotel Emre Altuğ’un sahne alacağı muhteşem yılbaşı partisi ile 2019’u karşılıyor.

Calista Luxury Resort Hotel: Calista Luxury Resort’ta, 29 Aralık’ta başlayan yılbaşı eğlencesi, 31 Aralık’ta İskender Paydaş ile zirveye ulaşıyor.

Maritim Pine Beach Resort Hotel: Antalya Belek’in seçkin otellerinden Maritim Pine Beach Hotel, Işın Karaca, Ziynet Sali ve Levent Yüksel ile 3 gün sürecek unutulmaz bir yılbaşı..

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa: Antalya Belek’teki Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa, 3 gün sürecek yılbaşı programıyla Selami Şahin, Linet ve Tan Taşçı ile eğlence dolu bir yılbaşı programı sunuyor.

Royal Seginus Hotel: Fatih Ürek, Demet Akalın ve Suat Ateşdağlı Yılbaşı Konserleri ile Sizleri Bekliyor. Eşsiz mimarisi ile konuklarını konforlu ve şık odalarında karşılıyor.

Granada Luxury Belek: Antalya Belek’teki Granada Luxury Hotel, 2019 yılbaşı programı ile adeta yıldızlar geçidi sunacak. Ebru Gündeş, Volkan Konak ve Kenan Doğulu ile yeni yıla girmeye ne dersiniz?