2017 müzik şenlikleri için nereye seyahat edilmeli?

2017 müzik şenlikleri için nereye seyahat edilmeli?

Eğlencenin bir an olsun ara vermediği 2017 müzik festivallerini görmeye ne dersiniz? Dünyanın en iyi, en görkemli müzik festivalleri her yıl binlerce müzikseveri bir araya getiriyor. Çılgın aktivitelere ve etkileyici konserlere eşlik edeceğimiz bu festivallere katılmak için nerelere seyahat edilmeli?
Moog Fest Müzik Festivali Durham, Kuzey Karolina (18-21 Mayıs): Müzikle yakından ilgilenenlerin hemen fark edeceği gibi, adını Moog Synthesizer’ın yaratıcısı, elektronik müziğin babası Robert Arthur “Bob” Moog’dan alıyor. Bu yıl 11.si düzenlenecek olan festivalde teknoloji meraklılarının bir seminer gibi katılım göstereceği günler yaşanacak. Müzik, sanat ve teknolojiyi hayat boyu sürecek bir işbirliğiyle sentezleyen festivalde bu yıl Yeah Yeah Yeah’den Nick Zinner ve Haxan Cloak dört saat sürecek bir performans ile sahne alacak.

Primavera Sound Müzik Festivali Barcelona, İspanya (31 Mayıs-4 Haziran): İspanya’nın en popüler festivallerinden Primavera Sound’a bu yıl The Zombies, Arcade Fire, Solange, Bon Iver ve daha bir çok sanatçı katılıyor.
Montreal Caz Festivali Montreal, Kanada (28 Haziran-8 Temmuz): Montreal Uluslararası Caz Festivali, bu sene 38. yılını kutluyor. Dünyanın en prestijli caz festivalleri arasında gösterilen Montreal Caz Festivali’nde bu sene B.B. King, Tony Bennett ve Diana Krall gibi Caz müziğinin efsane isimleri sahne alacak.