2017’nin trend göz makyajları!

2017’nin trend göz makyajları!

Mevsimlere göre makyaj tonları da değişiklik gösteriyor. Peki baharda hangi tonları mutlaka denemeliyiz? İşte bahar ayının göz makyaj trendleri…
Şeftali Tonları
Doğal bir makyaj için şeftali tonlarını tercih edin. Parlak bir fondoten ile canlı bir baz elde edin sonra göz, yanak ve dudağınıza şeftali tonlarında hafif bir makyaj yapın. Ayrıca simli allık veya far ve parlak bir ruj tercih ederek daha canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.
Renkli
Bu sezon renkli eyelinerlar kullanarak tüm dikkati gözlerinize çekebilirsiniz. Bunun için pastel tonları tercih edin. Benzer tonlarda bir maskara ile beraber uygularsanız gözlerinizin daha iri görünecektir. Varla yok arasında uygulayacağınız allık ve ruj ile görünümünüzü tamamlayın.
Smokey
Pembe tonlarını tercih ederek hem daha feminen ve yumuşak hemde smokey bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah eyeliner, mat bir ruj ile tüm gün kullanabileceğiniz bir görünüm elde edebilirsiniz.
Metalik Mor
İddialı bir görünüm isteyenler metalik, bol pigmentli ve simli ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu sezonun en trend renkleri arasında yerini alan metalik mor ile göz makyajınızı yapıp parlak bir ruj ile tamamlayabilirsiniz. İşte partiye hazırsınız.