2016 Yılbaşında İstanbul’da hangi etkinlikler var?

2015 yılını geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Kimileri bu 2016 yılbaşını evde geçirmeyi planlarken kimileri de mekan planları yapıyor. Biz de yılbaşını dışarıda kutlamak isteyenlere İstanbul’daki etkinlik mekanlarını araştırdık. İşte İstanbul’un yılbaşı etkinlik mekanları;
Günay Restaurant: Murat Erköse eşliğinde meydan faslı ve oryantal Damla yılbaşınıza renk katacak. Bunun yanı sıra Şevval Sam ve Kubat sahne alacak.
Norjin Samatyon: 20:00 de başlayacak yemeğin ardından eğlence alanına dönüşecek olan Samatyon’da kimse yerinde duramayacak. Sahnede zarif yorumu ve buğulu sesiyle Ezgi Eyüboğlu ve ekibi, canlı performansları ve sahne showlarıyla muhteşem bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor.
Çubuklu Hayal Kahvesi: İstanbul Boğazı’nın yıllardır en güzel kıvamında olan Hayal Kahvesi, kaliteli müzik anlayışı ve keyifli vakit geçireceğiniz tüm detayları düşünerek bu yıl; yeni yılın ilk saatlerini Mehmet Erdem konseri ile karşılıyor.

Jolly Joker: Yeni Türkü, sevilen şarkılarını 31 Aralık’ta Jolly Joker İstanbul’da sizler için seslendirecek. Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın ve Furkan Bilgi hem yepyeni şarkılar hem de klasik Yeni Türkü repertuvarı ile sahnede olacak.
Hilton Convention Hall: Yeni yıla Bengü’nün muhteşem şarkılarıyla merhaba demek isterseniz Hilton İstanbul Bosphorus’ta yerinizi alın.

Cevahir Otel Kongre ve Kültür Merkezi: Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Ziynet Sali yeni yıla sevenleriyle birlikte Grand Cevahir Hotel’de girmeye hazırlanıyor. Ziynet Sali Yılbaşı akşamına özel sürpriz sahne şovları ve özenle hazırlanmış repertuarı ile bu eşsiz geceye damgasını vuracak.
Conrad İstanbul Balo Salonu: Yeni yıla Yalın’ın en sevilen şarkıları eşliğinde merhaba demek istiyorsanız Conrad İstanbul Balo Salonu’ndaki yerinizi alın.
Lila’s Lounge: DJ ve prodüktör Erdem Kınay ile pop sanatçısı Simge, 31 Aralık’ta Lila’s Lounge sahnesinde.