2015 Tatil Mekanları

2015 yılının yaklaşmasıyla beraber  seyahat rotalarınız yerine oturmaya başladı. Bizlerde sizlere yardımcı olmak için 2015  yılının tatil rotalarını şimdiden belirledik, hep beraber inceleyelim, işte tatil rotamızın listesi. Televizyonda heyecanla izlediğiniz vahşi doğa belgesellerini bir rafa kaldırıp kendi safari turunuza çıkın. Güney Afrika’da safari araçlarında vahşi doğayı gözlemleyebilir ve kendinize unutulmaz bir anı armağan edebilirsiniz.
TÜRKİYE
Uzun bir yolculuk yapmak istemeyenler için Türkiye’nin her köşesi doğal güzellikler ve tarihi eserlerle dolu. Keşfedilmeyi bekleyen onlarca yer var: Kapadokya, Pamukkale, Efes ya da Mardin…Biri mutlaka size göre.
NİKARAGUA
Orta Amerika’nın en güvenli ülkesi Nikaragua’da, Isla de Ometepe, kuş cenneti Rio San Juan ve kovboy kasabası Matagalpa’yı mutlaka görmelisiniz. Türkiye vatandaşları bu ülkeye üç ay vizesiz seyahat edebiliyor.
KÜBA
Özgürlüğün ve dansın ülkesi Küba, cıvıl cıvıl sokakları, nostaljik arabaları ve sıcak esintili havasıyla birkaç kez gitmek isteyeceğiniz bir ülke. Fırsatını bulursanız mutlaka salsa kulüplerine gitmelisiniz
FİLİPİNLER
Kalabalık kentleri, aktif volkanları, Dünya Mirası Listesi’ndeki 2 bin yıllık pirinç tarlaları, berrak denizi ve tropikal adalarıyla rüya gibi seyahatin adresi Filipinler.
SIRBİSTAN, BELGRAD
Sırbistan’ın her yeri güzel fakat başkenti Belgrad ayrı bir güzel. Çünkü ırmağın yanında kurulu şehir, mimarisi ve gece hayatıyla 24 saat yaşıyor